Gooische evenementen
      

Wij  bieden wij diverse (groeps)arrangementen aan!

Lekker varen over de Loosdrechtse Plassen en/of varen over de Vecht, de mooiste rivier van Nederland met zijn mooie huizen, wij regelen dit voor u vanaf 2 tot 50 personen. Wilt u een lunch of diner erbij inplannen? geen probleem, wij werken met verschillende cateraars of restaurants samen.

Muziek:
Live muziek voor uw feest, gezellig samenzijn, achtergrond geluid of er een knallend feest van maken? geen probleem, wij hebben verschillende artiesten, zangers, bands in ons bestand zitten die uw moment eruit laat springen. Alle genre's mogelijk...


 


Wafelbakkerij op uw evenement:

 

Ons wafelhuisje is breed inzetbaar op allerhande feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om een gebakje bij de koffie, een dessert ter afsluiting van uw diner of een aanvulling op het serveren van een glas champagne: de versgebakken wafels vallen altijd in de smaak. U kunt de wafelkraam inhuren voor allerhande momenten:

Particuliere feesten: Bruiloft, high tea, reünie, verjaardagen, baby shower

Bedrijfsfeesten: Openingen, Kerstviering, Nieuwjaarsborrel, jubileum.

(Sport)evenementen: Concours Hippique, golfevents, Kerstmarkten, country fairs, muziekfestivals

Voor het inhuren van ons wafelhuisje is maar weinig nodig. Voor het bakken van de wafels is elektriciteit nodig. We maken bij voorkeur gebruik van krachtstroom, maar met twee elektriciteitsgroepen kan het ook. We zorgen zelf voor diverse verlengkabels, dus u hoeft alleen zorg te dragen voor een aansluiting. Verder heeft de wafelbakkerij een plaatsje nodig. De afmetingen van de kraam zijn: 2m x 1,8m x 2m (b x d x h).

Wij leveren ook Marshmallows voor relatiegeschenken, kerstpakketten en bbq momentjes.
Originele ambachtelijke heerlijkheid gemaakt in eigen bakery.